204 ezres bruttó fizetés napi hatórás, heti ötnapos munkáért! Ismét a Facebookon tette közzé álláshirdetéseit az Aldi, és most is kendőzetlenül közlik, mire számíthat valaki, ha hozzájuk jelentkezik. A hirdetés szerint elsősorban raktárosokat keresnek, többfajta műszakrendben, főleg éjszakára.
A napi hatórás, heti ötnapos munkáért havonta bruttó 204 ezer forintot fizet a cég – írja a 24.hu. Ez gyermektelen dolgozó esetén nettó 135 ezer forintot, egygyerekes szülő esetén 145-öt, két gyerekkel pedig havi nettó 170 ezer forintot jelent. A bérhez havonta nettó 10 ezer forintnyi cafeteria és Erzsébet-utalvány is jár. A munkaidő este fél 8-tól hajnali 2-ig tart.
Van négyórás műszak is, ebben az esetben havi bruttó 136 ezer forintot fizetnek, de ehhez is van 7 ezer forintnyi béren kívüli juttatás. A heti 3 napos, napi 5 órás munkáért pedig bruttó 100 forintot kínálnak az üzletlánchoz jelentkező raktárosoknak.
A felsorolt opciók mindegyike kezdőfizetés, vagyis idővel adott a lehetőség az előrelépésre, így pedig arra is, hogy több pénzt vigyen haza a dolgozó.
Kíváncsiak vagyunk a véleményére? Elég csábítónak tartja napi hatórás munkáért a 204 ezer forintos bruttó bért? Mit gondol, mi lenne a megfelelő összeg? Mekkora fizetésre lenne szükség a gondtalan megélhetéshez hazánkban?